WARUNG KROMO

WARUNG KROMO 100% Halal Vlees!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1780 beoordelingen
19 aug 2018 om 23:31 Pietjel besteld, pindasambal was lekker maar teveel harde stukjes stronk vd kool.... jammer. Sauto was heerlijk. Broodjes kip kerrie en zoutvlees prima van smaak beetje te zacht broodje.
19 aug 2018 om 19:51 Bara en riist met zoutvlees en groente besteld. Sambal bij bara is niet lekker, bara smaakte goed. Gerecht was voornamelijk witte rijt en erbovenop lag het zoutvlees en groente. ( te weinig tov de rijst.) Verder smaakte het gerecht goed en ook warm.
19 aug 2018 om 10:31 Altijd tevreden !! Echt een aanrader
18 aug 2018 om 21:16 Het eten was lekker, veel en heel erg snel!
17 aug 2018 om 22:39 Erg lekker gegeten. Goede roti! En snel bezorgd
17 aug 2018 om 22:25 Gewoon toppers!!
17 aug 2018 om 22:22 Bezorging altijd erg vriendelijk. Hij heeft moeën wachten omdat mannelijke kapot was en ik onder de douche stond. Kwaliteit eten perfect. 1 aandachtspunt: ik wil graag nog veel meer peperzakjes!
16 aug 2018 om 17:12 Ik ben een grote fan van Warung’s Roti kip, echter was de smaak erg matig deze keer. Hopelijk volgende keer weer goed op smaak
16 aug 2018 om 11:36 Top! Binnen 25 min. bezorgd. Goede portie, zeker niet te weinig voor een kleine portie. Vers en warm. Elke keer weer een goede ervaring. Aan te bevelen.
15 aug 2018 om 17:00 We hebben heerlijke broodjes gegeten, telo, pastei en saté. En het was al binnen 20 minuten bezorgd. Ik ga er zeker nog een keer bestellen. Dank jullie wel.
14 aug 2018 om 21:26 zéér lange bezorg tijd
13 aug 2018 om 14:22 Zoals altijd, precies op tijd bezorgd en superlekker.