WARUNG KROMO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 6869 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Kromo. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 20:56 Goede portie en goed verpakt. Maar vond het wel erg smaakloos.
26 feb 2024 om 18:41 Lekker hoor!!!!!
26 feb 2024 om 14:03 Heel lekker, zoals gewoonlijk
26 feb 2024 om 9:11 Eten zat weinig smaak in, banaan hard. Roti smaakte niet vers
25 feb 2024 om 9:27 Meisje achter de kassa adviseerde mij om niet daar te bestellen meer en dat er heel slordig met het eten wordt omgegaan want in m’n roti zat een haar Nooit Meer!
24 feb 2024 om 22:03 Het was een puinhoop. Het zuurgoed zat in gevouwen plastic, de bakjes hadden geen deksel waardoor de nasi en bruine bonen in de tas zaten. Ik heb het nog nooit zo slecht gehad en zal daar niet meer bestellen. Erg jammer. Was altijd wel tevreden.
24 feb 2024 om 21:21 Heerlijke roti en aardige berzorger!
23 feb 2024 om 21:20 Huh? 3 x roti vegetarisch besteld maar kreeg er 2 en 1 x kip... gelukkig eet ik wel kip want ik had geen zin om nog eens een uur te wachten.
21 feb 2024 om 23:07 Voor de eerste keer, goed eten!! Nalevering alsnog bezorgd, sympathieke bezorgers, TOP!! Mvg N.Smid
21 feb 2024 om 12:40 Voor t eerst besteld. Geen 2e keer meer helaas.
20 feb 2024 om 22:13 Nasi Kromo: klassieker
18 feb 2024 om 20:51 Echt jammer dit. Duurde bijna 2 uur lang. Vond het zielig dat zo een jong bezorger het moest doen in deze weer. Dat ik bijna deze klacht niet wilde plaatsen, maar bel me tenminste voor update. Roti zag er niet uit, kinderen zaten 2 uur lang wachten