WARUNG KROMO

WARUNG KROMO 100% Halal Vlees!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 5694 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Kromo. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 20:05 Vond het. Niks beter gehad
24 mei 2022 om 19:57 Jullie zijn ei vergeten in sato soep dat vind ik heel minder. ik had wel betaalt voor de sato soep met ei
23 mei 2022 om 21:51 Delivery took two hours. Food is ok, nothing special
23 mei 2022 om 14:50 Er zat geen sambal bij mn Bami terwijl ik het had aangegeven. Eten was lekker maar veel olie op de bodem. 3 kommertjes, veel aardappeltjes en 3 stukken kip vind ik matig. Had meer groenten verwacht voor de prijs.
22 mei 2022 om 21:22 Eten was prima, precies zoals je van een goede roti verwacht. Bezorgtijd wel erg lang (nog iets langer dan vooraf aangegeven).
21 mei 2022 om 23:23 Supersnelle bezorging, eten heerlijk en lekker warm.
21 mei 2022 om 8:58 Wat een geweldige smaak! Dat was zeker niet de laatste keer dat we hier eten bestellen. De bezorging kwam meer dan een half uur later dan aangegeven, maar het eten was warm en erg, erg lekker. Dank!
20 mei 2022 om 20:50 Lekker gegeten! Eten was goed warm.
20 mei 2022 om 7:51 Lekker eten, altijd goed warm. Snel bezorgd
19 mei 2022 om 21:21 Super lekker gegeten in tegendeel tot andere Surinaamse zaken. Bezorgtijd was iets te lang maar het was het wachten waard
19 mei 2022 om 12:44 Eten was echt lekker En het kwam super snel eraan Blijf Zo doorgaan
16 mei 2022 om 23:15 Eten was echt lekker bezorging was ook supersnel